Energie voor de industrie
Veel bedrijven realiseren zich dat het duurzaamheidsthema alsmaar belangrijker wordt. Dit besef wordt versterkt door wettelijke eisen voor bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m3 gas verbruiken. De aanleg van een biowarmte installatie is een aantrekkelijk alternatief. Vooral ook omdat houtpellets een natuurlijke grondstof vormen waarmee op duurzame wijze energie wordt geproduceerd.
Biowarmteinstallatie. Aanleg en beheer.

Ruime ervaring

Het vraagt om veel ervaring en deskundigheid om een biowarmtecentrale aan te leggen. Martens Wood Waste Solutions beschikt over deze deskundigheid. Te danken aan een ruime ervaring door de aanleg van biowarmtecentrales in samenwerking met technologiepartners en bouwers van biowarmteinstallaties.

Een biowarmtecentrale dient warmte en energie te leveren als dat nodig is. Dat stelt eisen aan betrouwbaarheid en een adequaat onderhoudsprogramma. Martens heeft een gespecialiseerd dochterbedrijf –Renemar– opgezet voor installatie en beheer. 

Dat noemen wij zorgeloos energiebeheer.

Nieuws & actualiteit
29 september 2022

Oost-Europa is een grote aanbieder van houtpellets. Toch roept dat ook vraagtekens op. Want het blijkt dat onze oosterburen het…

26 september 2022

De dure energieprijzen zorgen ervoor dat de vraag naar houtpellets onverminderd hoog blijft. Bij verschillende verkopers wordt al ‘nee’ verkocht….