Inzameling van resthout en houtafval.
Martens Wood Waste Solutions zet een groot aantal containers in om resthout en houtafval te verzamelen bij houtverwerkers en bedrijven die zelf veel houtafval genereren. Maar ook groenverwerkers, bosbouwers en bomenrooibedrijven vertrouwen op Martens voor de afzet van snoeihout.
Voor de verwerking van het afval- en resthout beschikt Martens over een modern machinepark met shredders waar hout wordt verwerkt en vermalen tot houtkrullen, houtzaagsel en hoge kwaliteit houtpellets.
Onze diensten

Inzameling van resthout

Bij de inzameling van resthout maken wij het onderscheid tussen schoon en onbehandeld hout (Klasse A), verlijmd of gelakt hout (Klasse B) of geïmpregneerd hout (Klasse C). Bij Martens gebruiken we alleen houtafval en resthout van klasse A.
Ook voor de inname van gerooide bomen, stammenhout en snoeihout kunt u vertrouwen op de diensten van Martens.

Verhuur houtcontainers

Verwerkers van hout, timmerfabrieken, sloperijen vertrouwen op de houtinzamelingsdienst van Martens. Daartoe plaatsen wij containers met een volume van 6 m3 of 10 m3. Vooraf worden afspraken gemaakt over de classificatie van het verzamelde hout.

Totaaloplossingen

Wanneer sprake is van een volumineuze inzameling van resthout en houtafval en krullen, denken wij graag mee over een actieve rol. Naast containers, denken we mee over plaatsing van silo’s en afzuiginstallaties om krullen op te vangen. Dit is altijd maatwerk.

Nieuws & actualiteit
22 december 2022

Wist u dat wij als Nederlanders per jaar bijna 25 kilo houtafval per persoon ‘produceren’. Opgeteld is het een gigantisch…

12 oktober 2022

Ben je een houtverwerkend bedrijf? En ben je actief in Nederland of België? Dan hebben we bij Martens WWS de…