Afval wordt grondstof
Resthout en houtafval bestaat in vele vormen en in vele kwaliteiten. Gerooide bomen,  snoeihout en onbewerkt hout is 100% natuurlijk. Gelakt en verlijmd hout, of geïmpregneerd en gecreosoteerd hout is bewerkt met schadelijke stoffen voor mens en milieu. Bij inname van resthout en houtafval classificeren wij het hout in 3 verschillende klassen. Voor de verwerking van resthout en houtafval tot houtkrullen, zaagsel of houtpellets, gebruiken we alleen hout van de allerhoogste A klasse.
Wat voor de één afval is, is voor ons grondstof

Aanleverinformatie?

Wilt u uw hout aanleveren bij Martens Wood Waste Solutions. Dat kan. Op onze aanleverplaatsen in Someren en Venray beschikken we over een grote opslag en verwerkingscapaciteit om houtafval en resthout te verwerken tot houtpellets, houtkrullen en zaagsel.
Voor meer inkoopinformatie neemt u contact op met de centrale inkoopafdeling: +31 (0)493 – 496860 of
voor Nederland: inkoopNL@martenswws.com
voor België: purchaseEU@martenswws.com

Nieuws & actualiteit
20 augustus 2020

In vele maneges en stallen wordt vaak nog stro overwogen als bodembedekker. De belangrijkste motivatie? Lage kosten. Toch blijkt dat…

20 augustus 2020

Tijdens het maken van onze woodpellets besteden we veel aandacht aan het productieproces waarmee de allerschoonste verbranding wordt gerealiseerd.