Bomen rooien
Een groep van bomen die ziek of verzwakt is? Een aantal bomen die in de weg staan? Een bos dat gerooid dient te worden? Bij Martens Wood Waste Solutions helpen we u er graag mee. Wij ontzorgen u compleet en zetten de juiste middelen en materialen in om uw bomen, bos of plantsoen te verwijderen. Van kruin tot en met wortel. Als een ketenregisseur zorgen wij er bovendien voor dat alle hout en resthout op circulaire wijze wordt verwerkt tot zaagsel of houtpellets.   
Wat voor de één afval is, is voor ons grondstof

Samenwerking met specialistische partners

Het rooien van bomen, bossen en plantsoenen is specialistisch werk. Daarom werken we bij Martens Wood Waste Solutions alleen met partners die zich bewezen hebben dankzij een jarenlange ervaring. Zo kunnen we ook op slecht bereikbare plaatsen bomen tot wel 30 meter hoog verwijderen en ontmantelen waarbij het stamhout wordt verwerkt tot vervoerbare lengtes en het takkenhout en wortels worden versnipperd.

Veiligheid voor alles

Het rooien van bomen en bossen vraagt om vakmanschap en professionaliteit. Dat betekent ook ‘Veilig werken’. We werken dan ook alleen met gekeurde machines en materialen. Bovendien zijn de vakmensen geschoold en gecertificeerd volgens geldende richtlijnen.

Nieuws & actualiteit
18 april 2023

Maneges en stoeterijen blijven vaak zoeken naar de ideale stalbedekker. Deels is datingegeven door de wens om een duurzame bodembedekker…

10 april 2023

Waarom de inzet van bio-energie CO2 neutraal is. De inzet van biomassa is CO2 neutraal. Tijdens de groei van planten…