Voor alle houtresten
Bij Martens Wood Waste Solutions beschikken we over een goed georganiseerd distributienetwerk van houtcontainers voor de inzameling van houtafval, resthout en houtkrullen (bij machine houtverwerkers). Afhankelijk van verwerkingsvolume en ophaalfrequentie wordt het volume van de ingezette container bepaald.
Diverse soorten containers

Containerservice?

Wilt u gebruik maken van een houtinzamelingscontainer van Martens? Dat kan. Heel graag zelfs. Een telefoontje is voldoende.
Voor meer verhuurinformatie neemt u contact op met de centrale verhuurafdeling: +31 (0)493 – 496860 of
voor Nederland: verhuurNL@martenswws.com
voor België: rentEU@martenswws.com

Dichte containers

Wij beschikken over meer dan 700 containers die allen uitgerust zijn met een stofnet en een dekzeil, zodat alle fijne houtresten (houtkrullen, schaverlingen, houtzaagsel en/of houtstof) rechtstreeks in onze container kunnen worden uitgeblazen.

Open containers

Wij beschikken over meer dan 300 open containers, voor het ophalen van alle grotere houtresten van onbehandeld hout (A-hout), zoals houtblokken, palletten , houtchips, etc. Telkens de container vol is, volstaat 1 simpel telefoontje en wij komen de container binnen de 48 uur omwisselen. Zo verzekeren wij dat de productie nooit in het gedrang komt!

Walking floors

Wij beschikken over eigen rollend materieel (containerwagens en trekker-oplegger combinaties 50 stuks in totaal) voor het vervoer van diverse soorten houtproducten.

Nieuws & actualiteit
18 april 2023

Maneges en stoeterijen blijven vaak zoeken naar de ideale stalbedekker. Deels is datingegeven door de wens om een duurzame bodembedekker…

10 april 2023

Waarom de inzet van bio-energie CO2 neutraal is. De inzet van biomassa is CO2 neutraal. Tijdens de groei van planten…