Een bedrijf met een missie.
Martens Wood Waste Solutions heeft een duidelijke missie. Het zet zich in om waarde te geven aan resthout en houtafval. In de vorm van houtkrullen en agro-vezel als bodembedekker voor stallen en maneges. En in de vorm van houtpellets als groene energiebrandstof voor kachels en Biowarmte installaties.

Vervaardiging van houtafval en resthout

Op de productielocaties in Someren, Venray en het Belgische Wielsbeke wordt resthout en houtafval van klasse 1 verwerkt tot hoogwaardige houtkrullen, agro-vezels en houtpellets. De houtkrullen en houtvezel wordt verpakt in balen en afgezet bij tussenhandel en maneges.

Biowarmte installaties

De ervaring van Martens voor opwekking van warmte en stroom door middel van Biowarmte Installaties zet Martens via haar dochterbedrijf Renemar ook in om een alternatief te bieden voor gasloos bouwen in nieuwe woonwijken en als groene energieleverancier voor Agri en Industrie.

Meer over Martens
Of het nu gaat om verantwoorde energie of het zorgen voor mensen met een afstand tot de samenleving, Martens heeft een hoge betrokkenheid bij de samenleving in de regio.

Nieuws & actualiteit
13 februari 2024

Bij Martens Wood Waste Solutions zetten we ons in om waarde te geven aan resthout en houtafval. Zo verwerken we…

18 april 2023

Maneges en stoeterijen blijven vaak zoeken naar de ideale stalbedekker. Deels is datingegeven door de wens om een duurzame bodembedekker…