Houtkrullen, stofvrij en schoon.
Één van de belangrijkste eigenschappen van houtkrullen is wel de schone en stofvrije uitstraling in uw manege en stal. De houtkrullen worden door ons vervaardigd in moderne houtschaverijen van geselecteerd hout. Zorgvuldig en stofvrij verpakt.
Houtkrullen van de allerhoogste kwaliteit!

Productiewijze

De houtkrullen die we bij Martens Wood Waste Solutions vervaardigen, zijn bedoeld als bodembedekker voor stal en manege. De krullen worden gemaakt van geselecteerd rest- en afvalhout, veelal afkomstig van houtverwerkende industrieën. De FSC-richtlijnen waarmee Martens werkt zorgen ervoor dat de bossen op de wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Toepassingen

Houtkrullen zijn een ideale bodembedekker voor stallen en maneges met paarden, koeien, varkens, geiten en pluimvee.
Houtkrullen. Geleverd en verpakt op maat.

Los gestort per vrachtwagen

Houtkrullen zijn een ideale stalbodembedekker. Een stal bedekt met houtkrullen ziet er schoon en fris uit. Tijdens het verwerkings- en verpakkingsproces worden de houtkrullen schoongeblazen en stofvrij verpakt. Daarom zijn houtkrullen veel gekozen in de paardenhouderij en voor pluimvee, kleinvee.
Een groot voordeel van houtkrullen is het hoge absorptievermogen.Voor prijs en levertijd verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

Verpakt in balen

De voordelen van houtkrullen zijn overtuigend. Houtkrullen geven een frisse en schone uitstraling, houtkrullen worden niet gegeten en houtkrullen staan bekend vanwege een extreem hoge vochtopname. Het is niet voor niets dat houtkrullen geliefd zijn bij maneges en stallen voor pluimvee, kleinvee en de geitenhouderij.
 
De houtkrullen zijn stofvrij verpakt in balen van 18 kg.

 
Voor prijs en levertijd verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

Nieuws & actualiteit
18 april 2023

Maneges en stoeterijen blijven vaak zoeken naar de ideale stalbedekker. Deels is datingegeven door de wens om een duurzame bodembedekker…

10 april 2023

Waarom de inzet van bio-energie CO2 neutraal is. De inzet van biomassa is CO2 neutraal. Tijdens de groei van planten…