Houtkrullen, stofvrij en schoon.
Martens Houtvezels heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd als producent van eersteklas houtkrullen en zaagsel. De houtkrullen en zaagselproducten van Martens zijn populair als stalbedekker en bodembedekker voor paarden en vee. Dankzij de moderne productie- en filtratietechniek is het verpakte eindproduct vrij van stof. Niet voor niets vertrouwen vele paardenhouders op Martens houtvezel. De houtkrullen en zaagselproducten van Martens vinden hun weg naar klanten en dealers in heel Europa en Engeland.
Houtkrullen van de allerhoogste kwaliteit!

Productiewijze

De houtkrullen die we bij Martens Wood Waste Solutions vervaardigen, zijn bedoeld als bodembedekker voor stal en manege. De krullen worden gemaakt van geselecteerd rest- en afvalhout, veelal afkomstig van houtverwerkende industrieën. De FSC-richtlijnen waarmee Martens werkt zorgen ervoor dat de bossen op de wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Toepassingen

Houtkrullen zijn een ideale bodembedekker voor stallen en maneges met paarden, koeien, varkens, geiten en pluimvee.
Houtkrullen. Geleverd en verpakt op maat.

Los gestort per vrachtwagen

Houtkrullen zijn een ideale stalbodembedekker. Een stal bedekt met houtkrullen ziet er schoon en fris uit. Tijdens het verwerkings- en verpakkingsproces worden de houtkrullen schoongeblazen en stofvrij verpakt. Daarom zijn houtkrullen veel gekozen in de paardenhouderij en voor pluimvee, kleinvee. Een groot voordeel van houtkrullen is het hoge absorptievermogen. Voor prijs en levertijd verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

Verpakt in balen

De voordelen van houtkrullen zijn overtuigend. Houtkrullen geven een frisse en schone uitstraling, houtkrullen worden niet gegeten en houtkrullen staan bekend vanwege een extreem hoge vochtopname. Het is niet voor niets dat houtkrullen geliefd zijn bij maneges en stallen voor pluimvee, kleinvee en de geitenhouderij. De houtkrullen zijn stofvrij verpakt in balen van 18 kg. Voor prijs en levertijd verzoeken wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

Nieuws & actualiteit
4 juli 2024

Bij Martens Wood Waste Solutions zetten we ons in om waarde te geven aan resthout. We hebben verschillende productielocaties in…

13 februari 2024

Bij Martens Wood Waste Solutions zetten we ons in om waarde te geven aan resthout en houtafval. Zo verwerken we…