Bewust ondernemen
Of het nu gaat om verantwoorde energie of het zorgen voor mensen met een afstand tot de samenleving, Martens Wood Waste Solutions heeft een hoge betrokkenheid bij de samenleving in de regio.

Wouterbergen, een veilige plek voor zorgcliënten met een beperking.

Voor Wouter Martens en zijn vrouw Catharina is de zorg voor patiënten / cliënten met een beperking net zo belangrijk als het welvaren van hun houtvezelbedrijf. Het is dan ook deze oprechte betrokkenheid die ervoor zorgt dat hun Wouterbergen – een dagbestedingscomplex met horecafaciliteiten, een dierenweide, een buitenterrein met groentetuin – op de bedrijfswebsite van Martens Groep aandacht krijgt.

Wouterbergen is enkele jaren geleden ontwikkeld, en sinds 2018 actief als volwaardig dagbestedingscentrum met professionele begeleiding.

Nieuws & actualiteit
20 augustus 2020

In vele maneges en stallen wordt vaak nog stro overwogen als bodembedekker. De belangrijkste motivatie? Lage kosten. Toch blijkt dat…

20 augustus 2020

Tijdens het maken van onze woodpellets besteden we veel aandacht aan het productieproces waarmee de allerschoonste verbranding wordt gerealiseerd.