2 x brand, weinig schade, productie weer in volle gang

29 augustus 2022

Onze locatie van Martens Wood Waste Solutions in Venray is de afgelopen maand twee keer getroffen door een brand.

De eerste brand van een maand geleden had voor ons beperkte schade. Die schade was snel hersteld, waardoor onze productie nauwelijks hinder heeft ondervonden.

De tweede brand van vorige week leek op het eerste gezicht een grotere impact te hebben. Door de enorme rookontwikkeling leek het erop dat de schade aanzienlijk zou zijn, maar dat viel gelukkig mee.

Nu, ruim een week later kunnen wij melden dat er slechts een beperkt deel van onze locatie is beschadigd. Dat is mede te danken aan onze interne brandveiligheidsmaatregelen. De brandschade is beperkt gebleven en de productie van houtpellets en houtkrullen is inmiddels volledig hervat.

Wij zijn trots op ons team in Nederland en België dat zich de afgelopen dagen enorm heeft ingezet om het productieproces op onze locatie in Venray op het gewenste niveau te brengen.

Onze dank gaat uit naar alle bedrijven die aan ons hun hulp hebben geboden om de productielijnen weer operationeel te krijgen en met ons meedenken om de ontstane schade zo snel mogelijk te herstellen. Ook dank alle hulpdiensten voor het adequaat handelen tijdens deze branden.

Namens team Martens WWS